Požiadavka riadneho používania ochranných známok - Ficsor, Mihály
Systém ochrannej známky v súčasnosti. Potreby a požiadavky vnútorného trhu Európskej únie. Vytvorenie nariadenia o ochrannej známke. Podmienky používania ochranných známok. Politika konkurencieschopnosti a zápis ochrannej známky.