Kurz duševné vlastníctvo a podnikanie Právnická fakulta Haifskej univerzity, Izrael - Lalíková, Lucia
Kurz duševného vlastníctva a podnikania uskutočnený v dňoch 22.8.- 12.9. 2010 na Haifskej univerzite v Izraeli bol zameraný na identifikáciu a riešenie situácií, ktorým čelí podnikateľ zakladajúci si novú, inovatívnu firmu. Tvorba konceptu podnikania a s nimi súvisiaca ochrana duševného vlastníctva.