SAS a jeho využitie pri výuke štatistických metód - Hajduová, Zuzana, 1974-
Štatistický softvér SAS (Statistical analysis system). Využitie systému SAS pri výučbe na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach.