Poistku treba priebežne aktualizovať - Palfiová, Anna
Nepredvídateľné živelné udalosti, ako aj stúpajúca kriminalita sú jasným signálom, že poistenie maloobchodnej prevádzky v súčasnej dobe nemožno podceňovať.