Princípy pre konflikt práv v duševnom vlastníctve - Simková, Gabriela
Návrh skupiny odborníkov z oblasti práva duševného vlastníctva vytvorený v roku 2004. Preambula a časti dokumentu. Účel a rozsah princípov pre konflikt práv v duševnom vlastníctve.