Úspešné príbehy SPL: medzinárodná patentová a známková ochrana zábezpekou licencií - Kapustová, Andrea
Význam duševného vlastníctva v prvých štádiách podnikania. Dôležitosť patentovej ochrany pre spoločnosti. Aspekty obchodnej stratégie a využívanie duševného vlastnícva ako záruky pri získavaní investícií. Prípadová štúdia malých a stredných podnikov.