Genderová rovnost v Evropské unii - Jokl, Jindřich
Porovnanie reálnych dostupných údajov z oblasti prieskumu týkajúceho sa vnímania obyvateľov všetkých členských krajín EÚ voči nerovnosti medzi mužmi a ženami.