Spoločenský zmysel inovácií. Filozofické zamyslenie - Potančok, Milan
Filozofická reflexia podstaty inovácie. Chápenie inovácie ako kreatívnej deštrukcie. Skutočnosť ponímania procesu rúcania niečoho starého a vznik nového. Zmysel a realita metód poznania zmien. Inovácia v ekonomickej oblasti podľa J. A, Schumpetera.