Podnikateľské prostredie a podnikateľský index malých a stredných podnikov na Slovensku - Kočišová, Kristína
Charakteristika podnikateľského prostredia a hodnotenie jeho kvality. Návrh podnikateľského indexu MSP. Hodnotenie vývoja podnikateľského prostredia a vývoj MSP na Slovensku v roku 2006 prostredníctvom Podnikateľského indexu MSP.