Work motivation in modern economy - Meluchová, Jitka, 1965-
Pracovná motivácia ako významný činiteľ personálneho manažmentu. Prieskum rozdielov v oblasti pracovnej motivácie medzi súkromným a verejným sektorom. Rozdiely sú obrovské. Ciele štúdie, metodológia výskumu. Niektoré užitočné rady pre manažérov v praxi.