Zelená logistika: nielen trend, ale aj nevyhnutnosť - Brezovský, Jozef
Hľadanie ekologických ciest v činnosti logistických firiem. Kľúčová úloha logistiky pri znižovaní uhlíkových emisií. Klienti v Ázii pripravení akceptovať vyššiu cenu za riešenia šetrné k životnému prostrediu. Zodpovednosť firiem voči životnému prostrediu. Recyklácia produktov a reverzná logistika. Nové cesty znižovania uhlíkových emisií v automobilkách. Sklady v znamení trvalo udržateľného rozvoja.