Identification of the key elements of the innovation strategy and proposal of the system for evaluation of readiness for its implementation in the enterprise - Lendel, Viliam
Podrobná identifikácia kľúčových prvkov vplývajúcich na inovačnú stratégiu. Návrh systému hodnotenia úrovne pripravenosti podnikov na zavádzanie inovačnej stratégie. Definovanie jednotlivých úrovní pripravenosti a základné hodnotiace oblasti a metodika postupu hodnotenia.