Vývoj rozvojového regionu Latinské Ameriky a Karibiku a důsledky globální krize - Majerová, Ingrid
Charakteristika a vývoj latinsko-amerického regiónu. Medzinárodná dlžnická kríza. Ekonomické podmienky najviac zadlžených krajín. Ekonomické reformy a ich dopad na tento región. Medzinárodná finančná kríza. Brazílska a argentínska kríza. Vývoj latinskoamerického regiónu začiatkom 21. storočia. Globálna kríza a jej dôsledky na Latinskú Ameriku a Karibik.