Jadrový program KĽDR - motivácia a ciele - Terem, Peter
Snaha o vlastníctvo jadrových zbraní a možnosti Zmluvy o nešírení jadrových zbraní. Dôvody snahy KĽDR o získanie jadrových zbraní. Počiatky severokórejského jadrového programu. Americko-severokórejské vzťahy na začiatku 90. rokov. Jadrové krízy ako vývojové štádiá jadrového programu KĽDR. Súčasný stav.