Colný deklarant: potreba neustáleho vzdelávania - Brezovský, Jozef
Práca a úlohy colného deklaranta - špecialistu na colnú problematiku. Sledovanie legislatívy v oblasti. Potreba znalosti cudzieho jazyka. Odmeňovanie colného deklaranta.