Pozor - čas tréninků se blíží ... - Vokounová, Michaela
Firma je taká silná a kvalitná, akí sú jej pracovníci. Ich vzdelávanie je jednou z ciest k získaniu a udržaniu konkurenčnej výhody. 5 zásad, ktoré treba zvážiť, ak nemajú byť peniaze na vzdelávanie vyhodené.