Viackriteriálne porovnávanie krajov SR za obdobie rokov 2002 až 2007 - Domonkos, Tomáš
Ekonomická a sociálna disparita medzi regiónmi SR. Úroveň rozvinutosti regiónu a analýza určitých súhrnných ekonomických ukazovateľov. Nástroje analýzy a metódy viackriteriálneho vyhodnocovania alternatív. Metóda triedy Promethee II.