Prejavy radikalizmu a extrémizmu v Slovenskej republike - Ušiak, Jaroslav
Radikalizmus a extrémizmus. Objasnenie základných pojmov. Legislatívna úprava problémov a hrozieb vyplývajúcich z extrémizmu v podmienkach Slovenskej republiky.