Investment Strategies and Investment Portfolio of Insurance Company - Majtánová, Anna
Poisťovacie spoločnosti a ich investície so zreteľom na trhové riziko. Riziká spojené s optimalizáciou investičného portfólia a jeho tvorbou. Hlavné trendy v investičných aktivitách poisťovacích spoločností. Legislatívne štandardy na Slovensku.