Zákaznícká loajalita v e-marketingovém prostředí na B2C on line trzích v ČR - Pilík, Michal
Otázky lojality a vernosti on-line zákazníkov k svojmu internetovému predajcovi. Zákaznícke prepojenie kvality, bezpečnosti a lojality ako kritické faktory úspechu e-commerce webových stránok, resp. on-line internetivých obchodov.