Mobilita a migrácia, teoretické koncepcie a súčasná situácia - Satmár, Oliver
Vymedzenie pojmov mobilita a migrácia. Pravidlá týkajúce sa migrácie. Vývoj mobility a migrácie. Počet občanov SR pracujúcich v zahraničí.