Možnosti analýz pomocou CGE modelu - Lichner, Ivan
Popísanie CGE modelu a aplikovateľnosť na ekonomiku SR. Modelové zachytenie dopadov globálej hospodárskej krízy. Modely všeobecnej vypočítateľnosti rovnováhy. Teoretické predpoklady modelu a výsledky analýzy.