Komparácia financovania vzdelávania v krajinách V4, vo Fínsku a Nemecku - Spišáková, Emília, 1983-
Komparácia výšky celkových výdavkov na vzdelávanie v krajinách V4, vo Fínsku a Nemecku a porovnanie podielov týchto výdavkov na HDP príslušnej krajiny. Financovanie vzdelávania vo vybraných krajinách prostredníctvom súkromných a verejných zdrojov a výška výdavkov na vzdelávanie pripadajúcich na jedného obyvateľa v krajine.