Tvarově vysekávané obaly z vlnité lepenky - Vítek, Miloslav
Obal z vlnitej lepenky ako najrozšírenejší druh prepravných a skupinových obalov v súčasnosti. Výhody obalov z vlnitej lepenky. Vznik a druhy vlnitých lepeniek. Výroba a používané materiály. Tvarovo vysekávané obaly. Druhy tvarovo vysekávaných obalov.