Porovnanie vývoja prognóz v krízových rokoch 2008 a 2009 v krajinách V4 - Radvanský, Marek
Prognózy vývoja ekonomiky Slovenska a krajín strednej a východnej Európy. Hlavné indikátory globálneho rastu a prognózovanie makroekonomických veličín. Vývoj prognóz pre krajiny V4 a Slovinsko. Stabilizácia odhadu reálneho HDP v sledovaných krajinách.