Viacrozmerná analýza vybraných ukazovateľov o inováciách v krajinách Európskej únie - Stankovičová, Iveta
Skúmanie a hodnotenie vybraných európskych krajín na základe časti ukazovateľov stratégie pre udržateľný rozvoj. Inovácie, konkurencieschopnosť a ekologická efektivita v rámci sociálno-ekonomického rozvoja. Hospodársky rast a zachovanie trvalo udržateľného rozvoja.