Problematika efektívnosti ubytovacích zariadení na Slovensku - Koróny, Samuel
Merania a analýza efektívnosti výrobných aj nevýrobných odvetví. Oblasť cestovného ruchu ako odvetvie spoločenskej činnosti. Druhy a motívy cestovného ruchu. Podnik cestovného ruchu ako základná produkčná jednotka. Predmet spotreby cestovného ruchu. Špecifikovanie vstupov a výstupov v analýzach efektívnosti.