Vývoj koncentrácie bežných výdavkov na výskum a vývoj v krajoch SR - Arbe, Tatiana
Základný strategický dokument pre oblasť výskumu a vývoja na Slovensku schválený vládou SR dňa 12. septembra 2007. Hlavné ciele a dlhodobý zámer štátnej vednej a technickej politiky do roku 2015. Analýza vývoja bežných výdavkov na výskum a vedu podľa jednotlivých krajov.