Simulácia a simulačná optimalizácia - Šišulák, Adam
Teoretické východiská simulácie a simulačnej optimalizácie. Súčasný trend využívaných metód a efektívne softvérové prostriedky umožňujúce simulačné modelovanie. Softvérové moduly rozširujúce simulačné programy a simulačnú optimalizáciu.