Priame zahraničné investície v novej ekonomike - Ferenc, Peter
Niektoré súvislosti priamych zahraničných investícií a novej ekonomiky a zmeny v oblasti priamych zahraničných investícií v dôsledku nástupu novej ekonomiky. Aktuálny vývoj v oblasti priamych zahraničných investícií.