Ekonomické vzdelávanie v znalostnej ekonomike - Hontyová, Kajetána
Zmeny v ekonomickom vysokoškolskom vzdelávaní za posledných dvadsať rokov. Vznik nových fakúlt zameraných na ekonomické vzdelávanie a rozšírenie ponuky vysokoškolského vzdelávania o súkromné školy a možnosti pôsobenia zahraničných vysokých škôl na území Slovenskej republiky. Rozšírenie možností študentov študovať na zahraničných vysokých školách a otváranie sa našich vysokých škôl pre zahraničných študentov. Mobilita študentov a vysokoškolských učiteľov v rámci medzinárodných projektov.