Gender differences in attitudes on gender equality - Habodászová, Ľuba
Štúdia analyzuje postoje k rovnosti rodov - muži, ženy - v rámci rodiny na Slovensku. Rozdiely v názoroch na rodovú rovnosť v rôznych oblastiach života. Diskriminácia na trhu práce. Metodológia a dáta. Analýza postojov. Diskusia.