Public choice approach to regulation (case study of the competition policy) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Aplikácia prístupu verejného výberu pre protimonopolnú reguláciu. Protimonopolné smernice v niektorých krajinách Európskej únie. Mechanizmy presadzovania a presadzovatelia smerníc. Súčasný stav existujúcich protimonopolných "režimov". Prípadová štúdia.