Postavenie podniku jednotlivca v SR - Stričík, Michal, 1969-
Problematika živnostenského podnikania v podmienkach Slovenskej republiky. Zhodnotenia výhod a nevýhod podniku jednotlivca, ktoré majú rozhodujúci vplyv na podnikanie fyzických osôb. Návrh odporúčaní, ktoré by eliminovali nevýhody tejto formy podnikania.