Viacrozmerné expertné usporiadanie súboru na príklade usporiadania podľa efektívnosti - Chajdiak, Jozef
Postup expertného usporiadania podľa syntetickej vlastnosti a príklad usporiadania podľa efektívnosti. Metódy transformácie viacrozmerného usporiadania a metódy vychádzajúce z transformácie pôvodnych hodnôt.