E-commerce servers and evaluating their performance for internet marketing purposes - Uhlářová, Kateřina
Pohľad na históriu a vývoj v oblasti elektronického obchodovania so zameraním na predajné servery. Význam webovej analytiky ako nástroja k pochopeniu správania návštevníkov na stránkach, ako nástroja k meraniu výkonnosti predajných serverov a ako základ formovania stratégie internetového marketingu.