Reakcia ekonomickej teórie na hospodárske procesy v historickej retrospektíve - Lisý, Ján
Vývoj ekonómie ako vedy. Klasická ekonómia. Keynesova ekonomická teória – východisko jednej z podôb modernej makroekonómie.