Katastrofické dlhopisy a ich rastúce využitie počas finančnej krízy vo svete - Majtánová, Anna
Katastrofické dlhopisy. Katastrofické rizikové triedy cenných papierov naviazaných na poistenie. Pohľad na emisie katastrofických dlhopisov pred a počas finančnej krízy vo svete. Prognóza vývoja emisií katastrofických dlhopisov v najbližších rokoch po finančnej kríze.