Podpora a financovanie inovácií v Európskej únii - Fabová, Ľudmila
Inovačná stratégia Európskej únie a definícia základných strategických priorít. Lisabonská stratégia a podpora inovácií v Európskej únii. Úroveň v oblasti inovácií a využívanie potenciálu jednotlivých členských krajín. Nová stratégia pre trvalo udržateľný rast a zamestnanosť- stratégia EÚ 2020.