Hodnotenie vstupu Slovenska do Ekonomickej a menovej únie - Líšková, Barbara
Charakteristika dôležitých prínosov a negatív tejto prehlbujúcej sa integrácie. Analýza vývoja nominálnej a reálnej konvergencie v kontexte Ekonomickej menovej únie Slovenskej republiky a jej samotné analytické vyhodnotenie pomocou jednotlivých makroekonomických ukazovateľov.