Zabudované hodnotenie nástrojov environmentálnej politiky - Hranaiová, Mária
Zabezpečenie priechodnosti a realizovateľnosti úspechu hodnotenia nástrojov environmentálnej politiky. Šesť fáz tvorby a hodnotenia implementácie a efektov nástroja environmentálnej politiky. Plnenie environmentálno-ekonomickej úlohy a zdokonaľovanie metód hodnotenia.