Cross-selling ako efektívny nástroj upevnenia vzťahu zákazník - poisťovňa (aj v čase hospodárskej krízy) - Pastoráková, Erika, 1972-
Cross-selling uplatňovaný v poisťovniach. Modifikácie cross-sellingu. Analýza efektov z využívania cross-sellingu. Riadenie vzťahov so zákazníkmi poisťovne - customer relationship management. Dopad CRM v poisťovni. Výhody a nevýhody cross-sellingu uplatňovaného v poisťovniach.