Cyklický vývoj ekonomiky a globálna hospodárska kríza - Majerčík, Peter
Striedanie vzostupných a zostupných fáz vývoja ekonomiky sa nazýva cyklický vývoj ekonomiky. Hospodársky cyklus. Korene rakúskej teórie hospodárskeho cyklu. Kedy možno hovoriť o hospodárskom cykle. Rakúska teória cyklu.