Regulácia procesu merania pH v úžitkovej vode - Janiga, Ivan
Charakteristika množstva a obsahu nečistôt v úžitkovej vode. Veličina pH ako jeden zo znakov kvality vody. Regulácia a základné hodnoty procesu merania pH. Analýza procesu merania pH pomocou Andersonovho-Darlingovho testu.