Vplyv znalostnej ekonomiky na trh práce - Martincová, Marta, 1955-
Významné dôsledky prejavov znalostnej ekonomiky je možné pozorovať na trhu práce, vo vývoji nezamestnanosti, mzdovom vývoji, štruktúre vzdelanosti ako aj v ďalších charakteristikách trhu práce. Príčiny vzniku znalostnej ekonomiky. Trh práce v podmienkach znalostnej ekonomiky. Vzdelanie ako predpoklad prechodu k znalostnej ekonomike.