Nové možnosti investovania na kapitálových trhoch - Vovková, Katarína, 1977-
Charakteristika krajín Emerging markets. Hospodárske zoskupenie krajín - NEXT 11. Vybrané makroekonomické ukazovatele jednotlivých krajín: Mexiko, Egypt, Turecko. Akciové trhy vybraných krajín: Mexiko, Egypt, Turecko.