Existencia a stabilita ekonomického cyklu v podmienkach Slovenskej republiky - Boďa, Martin
Matematická teória ekonomických cyklov a aplikácia ekonometrických prístupov. Verzia Schinasiho modelu upravená podmienkam Slovenskej republiky. Prítomnosť ekonomických cyklov v podmienkach slovenskej ekonomiky.