Vyjádření efektivity a kvality ve veřejné správě - Vrabková, Iveta
Efektívnosť a kvalita v podmienkach verejnej správy. Definovanie efektívnosti verejnej správy. Politika riadenia cyklu. Pravidlá merania výkonnosti vo verejnom sektore. Druhy ekonomickej efektívnosti. Chápanie a prístupy k otázke kvality verejnej správy.