Teoretické a praktické aspekty novej (znalostnej) ekonomiky - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Prezentácia výsledkov riešenia grantového projektu VEGA č.218 (1/0478/08). Skúmanie teoretických otázok týkajúcich sa univerzitného vzdelávania a výskumu ako rozvojových faktorov znalostnej ekonomiky. Diagnostikovanie vplyvu znalostnej ekonomiky na charakter trhu statkov a služieb ako aj trhu výrobných faktorov, na otázky nového prístupu k chápaniu práce a tým vyvolané zmeny vo fungovaní trhu práce. Fungovanie finančných a kapitálových trhov.