Stanovenie simultánnych obojstranných tolerančných intervalov v lineárnom modeli založené na oblasti spoľahlivosti parametrov modelu - Chvosteková, Martina
Lineárny regresný model využívaný v inžinierskych či ekonomických úlohách na popísanie štatistickej závislosti medzi pozorovanými premennými. Tolerančné intervaly pre model viacrozmernej lineárnej regresie.